Veelwetend » Specials » Haar mannen
Wat mij interesseert, interesseert een ander wellicht ook!

Hoofdhaar en baard

Mannen zijn steeds meer bezig met hun haar. Van kapsels die in de mode zijn tot het laten staan van de baard. Ook zijn er steeds meer producten te koop om het hoofdhaar en de baard optimaal te verzorgen.

Verzorging haar

Wie een supermarkt in loopt ziet het al snel, verzorgingsproducten voor man zijn in. Vele verschillende soorten crèmes, shampoos, conditioners, gels en dergelijke zijn er te vinden. De keuze is groot. Wat zijn de verschillen bij de producten? En wat doen ze precies? In de onderstaande artikelen kan je daar meer informatie over vinden.

Baard

De baard is hot. Steeds meer mannen laten de baardgroei de vrije loop. De baard laten staan is echter één ding, hoe ga je vervolgens zorgen dat deze netjes bijgewerkt en schoon is? Maar welke producten heb je daarvoor nodig?

Kapseltrends

Kapsels worden steeds belangrijker. Neem nou het kapsel van Feyenoord voetballer Graziano Pellè. Een prachtig glanzend kapsel waardoor hij misschien nog wel bekender is geworden dan door zijn voetbalkwaliteiten. Hoe kan je zelf met een soortgelijk kapsel rondlopen? Hiervoor zijn een aantal dingen van belang.
Het Pellè kapsel

Het Pellè kapsel

Graziano Pellè, voetballer, topscorer van Feyenoord Rotterdam en tevens een stijlicoon is misschien nog wel beroemder vanwege zijn kapsel dan door zijn voetbalkwaliteiten. Wat is dit voor een kapsel e…
Tips voor de mannelijke baard

Tips voor de mannelijke baard

Iedere man heeft wel eens in zijn leven de onweerstaanbare drang om zijn baard te laten staan. Echter komt deze man er al snel achter dat dit niet enkel een kwestie van niet scheren is. Hoe ga je dit…

Haarverzorging man

In de supermarkten staan complete rekken met allerlei soorten gel, shampoo en dergelijke. Wat zijn deze producten en wat is er allemaal te koop?
Gepubliceerd door Veelwetend op 13-06-2014. Het auteursrecht (tenzij anders vermeld) van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!